Dia 32 - Figures de fang II

És clar, si hi ha un Figures de fang I, també hi ha d'haver la segona part! Aquestes també estan tretes del llibre que us comentava a la primera part.


1. Tres en ratlla:

Formeu una peça quadrada de fang. Amb una bala (o alguna cosa que se li assembli) marqueu els 9 forats i uniu-los amb uns reguerons que podeu fer amb un llapis. Després feu 6 boles (que haureu de pintar de diferent color per diferenciar els dos jugadors) i pinteu-ho tot.

Joc del 3 en ratlla abans de pintar.
Joc del 3 en ratlla: resultat final.
NOTA: Pel que fa a la pintura, n'hi ha d'especial per a fang, però en podeu utilitzar qualsevol. L'acrílica us quedarà més brillant, i si en feu servir una altra hi podeu passar una mà de vernís.

Regles del joc:

- Cada jugador té 3 peces.
- Per torns, cada jugador posa una de les seves peces en una casella buida del tauler.
- Quan un jugador ja ha col·locat les seves 3 peces al tauler, ha de moure una d'aquestes peces a qualsevol casella buida.
- El joc acaba quan qualsevol dels dos jugadors aconsegueix posar les seves 3 peces en ratlla (diagonal, vertical o horitzontal).

2. Mòbil per penjar a l'habitació:

Cal fer tot de figures de fang amb les formes que vulgueu (algunes les hem fet amb motlles de fer galetes) i passar-hi amb compte un escuradents per foradar-les. Després cal pintar-les, deixar que s'assequin i encertar-hi un fil una mica gruixut (anirà millor enfilat en una agulla) amb una mica de paciència. Abans d'enfilar una figura heu de fer un nus (o els que calgui) en el punt on vulgueu que quedi la peça.Si no feu els nusos us quedaran totes juntes!
Figures fetes amb fang

Mòbils fets amb figures de fang.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada