Dia 11 - Gravem un conte en vídeo

De fet, no fa falta cap càmera de vídeo: nosaltres hem fet la gravació amb la càmera de fer fotos. Només cal que tingueu un trípode per poder deixar la càmera fixa.

El dia anterior vam triar entre tots tres un conte que fos curt i fàcil de representar. També calia que poguéssim caracteritzar fàcilment els personatges que hi sortissin. El candidat va ser "La lluna està trista". Només calia un narrador i uns ninotets que fessin dels animals (vam canviar el cocodril per un drac i el trigre per un lleó, però això no afectava la història ). 

L'endemà vam buscar un paper de color blau i hi vam dibuixar unes estrelles. Es tracta que aprofiteu tot allò que trobeu per casa, no fa falta comprar res. De seguida vam veure que havíem d'enganxar el paper a la taula, sinó es bellugava... Després cal buscar la posició de la càmera i l'enquadrament per a què no es vegi el voltant (això va costar una miqueta, sobretot tenint en compte que els nens volien començar a gravar ja). I després cal assajar: distribuir els personatges i com col·locar-los. I a gravar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada