Dia 17 - Llimones farcides de gelat

Uns veïns ens han portat unes llimones gegants de Múrcia, així que hem decidit fer gelat de llimona.

Ingredients:
  • 4 llimones (les nostres eren moolt grans, així que ens ha quedat una mica àcid)
  • 6 cullerades de crema de llet
  • 3 ous (les clares)
  • 1 cullerada de mel
  • pell ratllada de taronja

Elaboració:
  1. Batem les clares a punt de neu i les barregem amb la mel sense deixar de batre. Batem la crema de llet.
  2. Exprimim el suc de les llimones i el colem (amb un colador xinès).
  3. En un bol hi aboquem les clares montades, la crema de llet, el suc de les llimones i la pell de taronja ratllada.
  4. Ho barregem tot i ho posem al congelador durant una hora. Com a recipient podeu fer servir bols petits, una carmanyola o fins i tot les llimones mateix.
  5. Ho traiem del congelador, ho barregem bé i ho tornem a posar fins que es congeli del tot. I llest!
(Recepta extreta del llibre Niños, ¡a la cocina!, d'Esmeralda Berbel)


Gelat de llimona by 81diesdestiu
Gelat de llimona, a photo by 81diesdestiu on Flickr.

Gelat de llimona by 81diesdestiu 
Gelat de llimona, a photo by 81diesdestiu on Flickr.

Gelat de llimona by 81diesdestiu 
Gelat de llimona, a photo by 81diesdestiu on Flickr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada